AUKTORISERAT VVS-FÖRETAG

Våra montörer utför även rena rörarbeten som t.ex. byte av varmvattenberedare, byte av kranar/blandare, reparationer av läckage m.m. Stora som små arbeten utförs naturligtvis med garanti och vid elarbeten anlitar vi behöriga underleverantörer.


KVALITETSPOLICY

Att använda material med dokumenterat god kvalitet och utföra arbetet med personal som har högsta möjliga kompetens och utbildning.

Kvalitetsarbete skall dessutom leda till att förhindra felaktigheter på utfört arbete och material.
Materialköp gör vi hos företag som uppvisar egen kvalitets- och miljöpolicy och som har dokumenterad information över aktuella produkter och erbjuder rätt prisnivå.

JÄRFÄLLA BADRUMSRENOVERING

VI ÄR EN FAMILJ


Järfälla Badrumsrenovering AB startade 1989 och har idag 23 st anställda inom vvs, plattsättning och snickare. Vi är idag ett av de många företag i Sverige som ängar oss professionellt åt sättning och läggning av keramiska plattor och är medlemmar i Plattsättningsbranschens sammanslutning (PER) och Plattsättningsentreprenörers Riksförening.


VI ÄR AUKTORISERADE

Vi är också ett av ca 60 företag i Sverige som är auktoriserade vilket innebär att vi kontinuerligt genomgår särskild utbildning omfattande ekonomi och juridik samt teknik, kvalitet och miljö. Mer information om de kan ni läsa på www.bkr.se


FÖRETAGARNA JÄRFÄLLA

Idag arbetar vi åt kommuner, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag samt privatpersoner och utför arbeten inom plattsättning, snickeri, vvs-installationer, sanitetsporslinsbyten, fuktsanering och elarbeten. Vi levererar samt installerar allt inom våtrum.


EN DEL AV BAD & VÄRME

Vi är en del av Bad & Värme- kedjan med mer än 1000 certifierade VVS-montörer och 120 butiker över hela landet.

Vi har allt du behöver inom värme och vatten, bad och dusch, toa och tvättställ, kök och tvättstuga. Allt du köper hos oss kan du också få installerat-och-klart av professionella yrkesmän.